Data Management

Wat is Data Management nou eigenlijk, en wanneer is er sprake van Data Management? Heeft het voor u belangrijke impact? De vraag is niet eens zozeer of het een impact heeft, maar waarom dat zo is. Wat betekent het voor u en uw organisatie. Meer daarover weten? Dan vindt u onderstaand meer achtergrond bij Data Management.

Wat is Data Management?

Slaat u data op? Worden deze onderhouden, beheerd, geactualiseerd en beveiligd? Data Management is eigenlijk niet meer en minder dan dat. Data worden opgeslagen om besluitvormingsprocessen te ondersteunen. Neemt u de juiste beslissingen op basis van data? Is de data op tijd, betrouwbaar en heeft iedereen dezelfde interpretatie van de geleverde informatie?

Juiste beslissingen nemen, valt of staat bij goed ingericht Data Management. Dat is niet vrijblijvend en op bepaalde onderwerpen wettelijk vastgelegd. Wat mag er wel en wat niet? Wat kan ermee en wat moet er met data? Is wat we ermee kunnen toegestaan, en doen we wat we moeten vanuit wetgeving? Wat zijn de gevolgen als Data Management niet goed op orde is? Als u daar alles van wil weten neem dan contact op.

Is Data Management vanzelfsprekend goed geregeld?

Het is niet vanzelfsprekend dat Data Management automatisch goed is geregeld. Inrichting ervan vraagt continu aandacht en bijsturing. Technologie, data, gegevensverwerking, wet- en regelgeving, inzichten veranderen. Deze veranderingen volgen elkaar ook steeds sneller op. Denkt u al volledig in control te zijn, of wilt u het zeker weten?

De waarde van goed Data Management is enorm en groeit elke dag. Er zijn grote voordelen op te halen met de snelle beschikbaarheid van de juiste informatie en inzichten. Niet alleen de data over gangbare onderwerpen, maar denk ook aan data die iedereen heeft maar niet optimaal benut. Door data een voorsprong op de concurrentie krijgen? Benieuwd hoe u straks meer weet met dezelfde data? Samen zetten wij uw data op de radar. 

Plan een vrijblijvende belafspraak

Wij nemen graag contact op voor het plannen van een vrijblijvende belafspraak

"*" geeft vereiste velden aan

Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.

Goed ingericht Data Management onmisbaar?

Goed ingericht Data Management is onmisbaar voor het realiseren van doelstellingen. Doelstellingen variëren, ongeacht of het nu gaat om verkoop, verhuur, verzekeringen, hypotheken, klant- of medewerkertevredenheid, logistiek, diensten aan burgers, etc. Voor Informatiegestuurd, data gedreven werken is Data Management een voorwaarde. Een absolute voorwaarde.

Beslissen op basis van goede en betrouwbare informatie door het beschikken over alle beschikbare data? Overtuigd van de betrouwbaarheid en actualiteit van de data?

Veranderingen in technologie, data, gegevensverwerking, wet- en regelgeving, inzichten volgen elkaar steeds sneller op.

Bel mij terug